Followers

Friday, October 7, 2011

Nasi Lemak 2.0 di haramkan?

Jangan salah faham, filem ini tidak diharamkan oleh Lembaga Penapisan Filem kerana di Tanjung Golden Village ianya tetap ditayangkan.

Tapi.......

di Golden Screen Cinema filem ini dihentikan tayangannya. GSC tidak memberi sebarang alasan mengapa Nasi Lemak 2.0 tidak lagi ditayangkan tetapi cuba baca pengumuman rasmi GSC dalam laman Facebook mereka.

Adakah dengan ini Namewee akan buat video klip 'Fuck GSC' pula? Atau 'Fuck Facebook'? Atau 'Fuck Penonton' yang tak menonton filemnya?

Namewee mahu 'fuck' semua orang. Oh icon 1Malaysia, belajar adab sopan ya sebelum minta orang hormati anda.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

Anonymous said...

bagus sy suke , haramkan je terussss nameweee pukimakkk

Anonymous said...

AKU HENSEM

NI SUME SALAH NAJIB

mae1000 said...

Satu masa Namewee akan buat filem 'Fuck Najib', baru padan muka ...

Anonymous said...

Diberhentikan tayangannya di GSC? Good! No great loss to Malaysian if tak tengok the movie pun...

Budak kurang ajar ni.. tak selera betul nak tengok dia. Rupa macam tak mandi je.. So selekeh. Icon 1Malaysia? Hemm...

RCZ

Anonymous said...

Najib x salah. Yg salahnya Namewee itu. Najib ikut Nik Aziz. Dia kata xkisah kalau Namewee sokong 1Malaysia sebab Nik Aziz ada cakap kalau syaitan sokong Pas dia akan berkawan dgn syaitan. Betul tak?

Anonymous said...

mana la najib nak tau benda2 remeh. dia pun tak tgk filem namewee. dia pun aku yakin tak tahu perangai busuk namewee tu. najib tu lurus. yg dia tahu namewee kata dia sokong 1malaysia. dia komen based on apa yg dia nampak la. aku tak fikir pm ada masa nak ambil pusing semua benda yg remeh. byk benda yg penting lg.

Anonymous said...

itu kerana sudah tayang kat Astro:

http://www.astro.com.my/epg/programme.php?id=282743