Followers

Saturday, July 14, 2012

Rainbow 5: Dengar Ini Cerita.Pengarah Rainbow 5 sedang mencari-cari beberapa tema untuk dijadikan lagu utama dalam filem cinta tiga segi berkenaan. Kebetulan, untuk menarik kaum Melayu bagi menonton 'ini gambar', pengarah cuba mempromosi semula lagu 'Dengar Ini Cerita', nyanyian Tan Sri P.Ramlee dalam filem 'Hujan Panas'. Selalunya lepas 'Hujan Panas' maka akan berlakulah Pelangi. Tengok sini.Selain dari lagu 'Dengar Ini Cerita', turut dipertimbangkan adalah lagu 'Pelangi Petang' oleh Allahyarham Sudirman.

Pelakon, Kim Guan Eng merupakan anak seorang diktator Khorea Uthara minta lagu ini di remixkan menjadi versi chipmunk. 

Dikatakan pelakon mempunyai hubungan romantik dengan heroin filem ini walau di luar layar perak. Kim Guan Eng bagaimanapun menafikan hubungannya dengan heroin. Namun selepas sidang akhbar, perkara pelik berlaku. Lihat bawah:

Beliau menafikan segalanya.


Aneh kerana semakin banyak beliau bercakap, semakin panjang hidungnya. Penyakit misteri ini dikenali dengan nama 'Pinocchio Effect'.

2 comments:

ahli umno 124 ..... said...

tuan sri tree benua, tak baik mereka2 gambar orang dengan gambaran yang sebegitu rupa. tuan tahu apa erti perkataan 'kenan'. nanti anak tuan akan dilahirkan sebegitu rupa baru tuan menyesal tak sudah. ...ahli umno 124....

Anonymous said...

AKU HENSEM

Sama panjang dengan batang nuar